Betrouwbaar, flexibel en groen

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Dankzij de inzet van free air cooling bespaart Alticom Datacenters op energieverbruik, waardoor u goedkoper uit bent. Bekijk het filmpje voor een toelichting op deze energiebesparende techniek.


Bewustwording staat centraal tijdens adviseursdag ‘Veiligheid op hoogte’

30-10-2014

Bewustwording staat centraal tijdens adviseursdag ‘Veiligheid  op hoogte’ Op dinsdag 28 en woensdag 29 oktober organiseerde Hertek B.V., leverancier van brandveiligheidssystemen, in samenwerking met Alticom Datacenters de adviseursdag ‘Veiligheid op hoogte’ in de Gerbrandytoren in IJsselstein.

Lees meer >


News Roundup oktober: Dropbox, datawetgeving en Amazon-planten

27-10-2014

News Roundup oktober: Dropbox, datawetgeving en Amazon-planten Het einde van de maand is in zicht en dat betekent dat we weer boeiend en bijzonder datacenternieuws op een rij hebben gezet. Zo is het oppassen met Dropbox, zijn de meeste bedrijven niet klaar voor nieuwe Europese datawetgeving en gaat Amazon planten kweken.

Lees meer >


Heppie View Tour naar mediatoren Tjerkgaast

09-10-2014

De laatste Heppie View van dit jaar wordt gehouden in de mediatoren van Tjerkgaast. Op zaterdag 1 en zondag 2 november is daar de toren geopend voor publiek.

Lees meer >


News roundup september 2014

24-09-2014

Ook in september hebben we boeiend, leuk en bijzonder datacenternieuws op een rij gezet. Zo is in Londen een datacenter in gebruik genomen op de 28e verdieping van de Shard Tower. En uit onderzoek is gebleken dat de meeste organisaties het belangrijk vinden dat hun data in Nederland wordt opgeslagen...

Lees meer >