Betrouwbaar, flexibel en groen

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Dankzij de inzet van free air cooling bespaart Alticom Datacenters op energieverbruik, waardoor u goedkoper uit bent. Bekijk het filmpje voor een toelichting op deze energiebesparende techniek.


News roundup september 2014

24-09-2014

Ook in september hebben we boeiend, leuk en bijzonder datacenternieuws op een rij gezet. Zo is in Londen een datacenter in gebruik genomen op de 28e verdieping van de Shard Tower. En uit onderzoek is gebleken dat de meeste organisaties het belangrijk vinden dat hun data in Nederland wordt opgeslagen...

Lees meer >


Kennismaken met Danny van Galen - Sales Manager Datacenters

23-09-2014

Kennismaken met Danny van Galen - Sales Manager Datacenters Sinds begin september 2014 is Danny van Galen in dienst als Sales Manager Datacenters bij Alticom. Geen nieuw bedrijf voor hem, want hij werkte in zijn vorige functie ook al voor Alticom. Hij heeft als nieuwkomer dus enige voorkennis en dat maakt dat hij vol enthousiasme aan zijn nieuwe baan is begonnen. Want als hij iets doet, dan doet hij het goed. Maak kennis met Danny van Galen.

Lees meer >


Heppie View in mediatoren Roosendaal

18-09-2014

Heppie View in mediatoren Roosendaal Op 4 en 5 oktober 2014 doet de Heppie View Tour de mediatoren in Roosendaal aan. De toren is dat weekend open voor het grote publiek. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Ook dit keer gaat de volledige opbrengst van deze actie naar Stichting Heppie. Tickets zijn verkrijgbaar via www.heppieview.nl.

Lees meer >


Factchecker onderzoekt: 'Calamiteitenfunctie mediatoren biedt zekerheid voor continuïteit dataverkeer'

26-08-2014

Factchecker onderzoekt: 'Calamiteitenfunctie mediatoren biedt zekerheid voor continuïteit dataverkeer' De mediatorens van Alticom zijn door de overheid aangewezen als officiële calamiteitenzenders in geval van grote rampen. Deze unieke calamiteitenfunctie maakt ook dat uitval van onze datacenters tot het uiterste minimum is beperkt. Dat claimen wij. Maar klopt dat ook en hoe uniek is dit? Alticom heeft de 'Factchecker' ingeschakeld om deze claim te onderzoeken. Journalist Friso Schotanus toetst het waarheidsgehalte van de stelling....

Lees meer >