Visie 2016, in en rond het datacenter

De Dutch Datacenter Association presenteert het Visie 2016 rapport.

De commerciële datacenter sector is een sector die wereldwijd in 20 jaar van niets naar een volwassen sector is gegroeid. Een sector die in Nederland zeer groot is, zelfs op wereldschaal. En dan praten we niet alleen over de datacenters zelf.

De groei was namelijk alleen maar mogelijk door een uitstekend netwerk van partners van de datacenters. Ontwerpbureaus, bouwbedrijven, installateurs, leveranciers van de techniek, beveiligingssystemen, netwerkinfrastructuur, enzovoort, enzovoort.

Datacenters kunnen niet meer zonder de expertise die deze bedrijven in huis hebben. Met dit magazine willen we u een kijkje geven onder de motorkap; wat onze partners zien wat speelt, waar de ontwikkelingen plaatsvinden en wat we kunnen verwachten in de toekomst.

​Download het rapport hier.Logo DDA

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl