Heppie View Hilversum tijdens Open Studio Dagen

Net als de afgelopen jaren stelt Alticom op 3 en 4 september a.s. tijdens de  Open Studio Dagen de mediatoren in Hilversum open voor het grote publiek. In samenwerking met Heppie organiseert zij de Heppie View. Voor 10 euro per persoon (tot 12 jaar 5 euro) kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de torens niet toegankelijk voor publiek. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Heppie vakanties en weekenden van Stichting Het Vergeten Kind. Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via heppieview.nl.

Heppie maakt kinderen blij

En dat is nodig, want ook in Nederland is er een groeiende groep kwetsbare kinderen voor wie het om allerlei redenen niet meezit. Speciaal voor deze kinderen organiseert Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 600 vrijwilligers ruim 1800 kinderen.

Heppie View

‘Een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen’ aldus Anne Pieter van der Schaaf, woordvoerder Alticom. ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag ook dit jaar tijdens de Open Studio Dagen open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Hilversum een geweldig uitzicht op het mediapark en de natuurgebieden van de Gooi en Vechtstreek. En bij helder weer is ook de Utrechtse Domtoren en de Amsterdamse Arena te zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen, wellicht in combinatie met een bezoek aan de Open Studio Dagen!’ Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar heppieview.nl.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl