Lichtshow grootste kerstboom

Op 10 december vond het jaarlijkse ontstekingsevenement plaats op het Podiumterrein in IJsselstein. De Grootste Kerstboom brandt tot en met 6 januari. In die periode zijn de lampen continue aan.Kerstboom IJsselstein_Alticom Datacenters_kerstgroet

Op zaterdag 17 december en zaterdag 24 december geeft de boom een korte lichtshow weg waarmee we laten zien wat er allemaal mogelijk is met de 120 led-lampen en de nieuwe kleurenverlichting van de voet van de Gerbandytoren. De boom ‘danst’ op beide zaterdagen gedurende 4 minuten op een kersthit die gelijktijdig op Sky Radio te horen is.
Wie zelf afstemt op Sky-etherfrequentie 101.2 FM en uitzicht heeft op de Grootste Kerstboom kan dan bij helder weer volop meegenieten van licht en muziek.

Tijdens de brandperiode twinkelt (je mag ook zeggen: knippert) de boom iedere avond om acht uur gedurende 3 minuten. Tijdens de jaarwisseling twinkelen de lampen 5 minuten vanaf middernacht en daarmee luiden we het nieuwe jaar in.

Uiteraard moeten automobilisten die de boom kunnen zien zich niet laten afleiden en het verkeer goed in de gaten blijven houden. En altijd geldt: het zicht op de verlichting wordt in belangrijke mate bepaald door de weersomstandigheden.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl