Alticom jubileumfeest

Een 10-jarig jubileum moet gevierd worden, vinden wij. En dus werden alle medewerkers en partners uitgenodigd in Lelystad voor een jubileumfeest. Van een demonstratie kanonschieten tot een diner op grote hoogte.

Een 10-jarig jubileum moet gevierd worden, vinden wij. En dus werden alle medewerkers en partners uitgenodigd in Lelystad voor een jubileumfeest. Vanaf de Bataviawerf splitsten we op in groepjes en gingen we op pad met een GPS. De strijd tussen de teams barstte los. We verkenden de omgeving, kregen opdrachten die in het teken stonden van Alticom en hoopten dat we als beste team uit de bus kwamen.

Natuurlijk kon er maar een groep de winnaar zijn en daar werd sportief voor geapplaudisseerd (al dan niet onder protest van de verliezende partijen). Na het GPS spel ging het feest door en stonden kanonniers geheel in stijl klaar op de bataviawerf om een demonstratie kanonschieten te geven. Vervolgens waren Anne-Pieter, Ed en Herman (allen betrokken bij de start van Alticom) aan de beurt om het kanon af te vuren. Een diner mag natuurlijk ook niet ontbreken op een feestje. En waar kun je beter van het uitzicht genieten dan in onze eigen mediatoren? Zo konden we, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, Lelystad, het IJsselmeer, de jachthaven én Batavia Stad vanaf grote hoogte bewonderen. Een mooie afsluiter van een mooie dag met het team!

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl