Alticom organiseert de Heppie Few

1378986672_heppiefewcmykAlticom nodigt u van harte uit voor een mini-seminar over bedrijfscontinuïteit op donderdag 19 september: de Heppie Few. Het seminar vindt plaats op een unieke locatie, de mediatoren in Hoogersmilde.

Een mini-seminar op grote hoogte

Tijdens het seminar geniet u van een heerlijk ontbijtje met een unieke view. Gastspreker Jaak Vlasveld van Green IT Amsterdam spreekt deze ochtend over de kansen van duurzame ICT. Sales manager Rudi Verzuu vertelt u meer over de datacenters van Alticom. Uiteraard is er gelegenheid om de omgeving van Hoogersmilde vanuit de mediatoren te bekijken.

Alticom organiseert het mini-seminar Heppie Few in het kader van de Heppie View Tour. Tijdens dit evenement stellen wij diverse mediatorens open voor het grote publiek, te beginnen in Hoogersmilde op 14 en 15 september. De opbrengst van het evenement gaat geheel naar Stichting Heppie, die met dit geld nog meer kinderen een onbezorgde vakantie kan bieden. Kijk voor meer informatie op www.heppieview.nl.

1378986573_schermafbeelding_20130912_om_135155

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl