Alticom steunt Stichting Heppie

HeppieView_CMYKHet uitzicht vanuit de mediatorens van Alticom is fenomenaal, maar in principe zijn de torens niet toegankelijk voor ‘onbevoegden’. Speciaal voor Stichting Heppie maakt Alticom een uitzondering. Tijdens de Heppie View Tour stelt Alticom een aantal torens open. De eerste Heppie View vindt plaats in het weekend van 22 en 23 september in de mediatoren van Mierlo.

Heppie maakt kinderen blij

Stichting Heppie organiseert groepsvakanties voor kinderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat er thuis geen geld is om eens op vakantie te gaan, of omdat een kind thuis vaak in de schaduw van zijn of haar zieke broertje of zusje staat. Om nog meer kinderen een onbezorgde tijd te bezorgen, steunt Alticom Stichting Heppie.

Mediatoren Mierlo geopend

De aftrap van de Heppie View vindt plaats in Mierlo, in het weekend van 22 en 23 september 2012. Voor een bedrag van € 20,- kunnen bezoekers ongeveer een half uur genieten van het uitzicht. Tevens is het mogelijk om per helikopter te genieten van de omgeving van Mierlo. De opbrengst gaat geheel naar Stichting Heppie.

De Heppie Few

Alticom grijpt de Heppie View aan om bekendheid te geven aan haar datacenters. Speciaal voor een aantal geselecteerde ondernemers in de regio van de mediatorens, organiseert Alticom de Heppie Few; een mini-seminar op grote hoogte. De eerste Heppie Few vindt plaats op donderdag 13 september in de mediatoren van Mierlo. Ondernemers uit de omgeving van Mierlo kunnen dan genieten van een uitgebreid ontbijt. Onderwerp van het seminar is databeveiliging. Gastspreker is Rob ten Hove, commercieel directeur bij Digital Investigation B.V..

Meer informatie over de Heppie View Tour vindt u opwww.heppieview.nl.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl