Klanten over ons

Benieuwd naar de ervaringen van onze relaties met Alticom Datacenters? Hieronder leest u enkele reacties.

‘Korte lijnen en altijd beschikbaar’3hattem

Projectmanager Erik Reudink over zijn ervaringen met Alticom: “Als projectmanager weet ik dat een project een grote kans van slagen heeft als je samenwerkt met een bedrijf dat zijn zaken op orde heeft. Dat klinkt als een open deur, maar geloof mij, daar voldoet niet ieder bedrijf aan. Alticom wel.  Het is een professioneel bedrijf dat meer met ons meedacht dan ik van te voren had gehoopt”. Bekijk hier het video-interview met Erik Reudink.

‘Betrouwbaar en groen’Logo_totall-it

Fred Aué van Totall-IT over Alticom Datacenters: “Bij een keuze voor een datacenter vind ik het belangrijk dat het bedrijf betrouwbaar is. Onze klanten besteden bij ons het hart van het bedrijf uit, dus ze moeten erop kunnen vertrouwen dat dat goed gaat. Want wat is een bedrijf zonder hart? Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een groene oplossing moet zijn en dat heeft Alticom.”
Bekijk hier het hele video-interview met Fred Aué.

‘Prettig werken op spraakmakende locaties’Logo_betterbe

Theo Balijon van Better.be over Alticom Datacenters: “Een belangrijk argument om te kiezen voor Alticom was de mogelijkheid om een datacenter in een eigen, af te sluiten ruimte, te realiseren. Een van onze klanten hechtte daar veel waarde aan. In grotere datacenters is dat moeilijk te realiseren. Tegelijkertijd sprak ook de energiezuinige werkwijze van Alticom aan.
Lees meer >

‘Persoonlijk en flexibel’DataWeb zakelijk internet

Rob Nijhof van Dataweb over Alticom Datacenters: ‘Alticom is een kleine partij die grote dingen doet. Als we wensen hebben, dan overleg ik met onze accountmanager en kan ik er op vertrouwen dat het wordt geregeld. Ik waardeer hun flexibele houding en persoonlijke aanpak zeer.’

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl