Bezoek Alticom op de Storage Expo 2012

Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november zal de Storage Expo 2012 plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs staat dit jaar vooral in het teken van het thema ‘Social IT’. Ook Alticom is dit jaar aanwezig en wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand A042.

Thema 2012: Social IT

De enorme groei van social media platformen als Linkedin, Facebook en Twitter blijft zich voortzetten in de wereld van de consument. Tegelijkertijd wordt social media technologie meer en meer geïntegreerd binnen organisaties, los nog van het inzetten van social media als marketing instrument.
De medewerker van vandaag is in zijn privé omgeving gewend geraakt aan een andere manier van communiceren (Twitter, Skype, Facebook etc) via verschillende dragers (mobiel, tablet, pc, digitale tv) en hij wil nu ook dat deze middelen kunnen worden ingezet in zijn werkomgeving. Dit wordt Consumerisation of IT genoemd.

Social technology tools

Er zijn diverse tools en toepassingen die oplossingen bieden om dit te faciliteren, maar wat betekent dit voor de IT organisatie op het gebied van performance en bereikbaarheid; welke tools moet je bieden en hoe moet je omgaan met het beveiligen van informatie? Naast het aanbieden van toepassingen zal de rol van de IT binnen organisaties ook moeten veranderen als men een toegevoegde waarde wil blijven bieden richting de business.

Om de business bij te kunnen benen dient de IT organisatie dus zelf ook ‘sociaal’ te worden…

social_it

De centrale vraag is dan ook: ‘Op welke wijze leren organisaties en kunnen zij gebruikmaken van social media technology en hoe zullen zij dat integreren in hun bestaande IT-organisatie?’

Thema’s en onderwerpen:

  • Wat kan men leren van social media en de manier van communiceren binnen de organisatie?
  • Collaboration Tools
  • Het beveiligen en beheren van mobiele devices en de impact van BYO
  • Asset management in virtuele omgevingen
  • Security risico’s van Sociale Netwerken
  • Consumerisation of IT
  • Desktop virtualisatie
  • Netwerk perfomance bij groeiend data verbruik

Waar en wanneer?

Datum: 31 oktober en 1 november
Locatie: Jaarbeurs Utrecht – hal 1 – stand A042
Openingstijden: 09.30 – 17.00 uur

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl