Bijna 153.000 euro voor Stichting Heppie

Stichting Heppie en Alticom Datacenters zijn trots op de 152.975  euro die in totaal is opgehaald met de Heppie View Tour. Ruim 15.000 mensen hebben een ticket gekocht voor het goede doel om te kunnen genieten van een geweldig uitzicht vanuit een datatoren van Alticom.  Met het opgebrachte geld kunnen kinderen die het moeilijk hebben onbezorgd genieten van een vakantie. De tour is spectaculair afgesloten in de Alticom toren in Mierlo, de plaats waar ook het Hotel Heppie staat en het onderkomen van de stichting zich bevindt.

Het uitzicht vanuit de datatorens van Alticom Datacenters is fenomenaal, maar in principe zijn de torens niet toegankelijk voor ‘onbevoegden’. Speciaal voor Stichting Heppie maakte Alticom een uitzondering. In 2013 zijn Stichting Heppie en Alticom Datacenters de Heppie View Tour gestart om geld in te zamelen voor het goede doel.

Stichting Heppie zet zich in Nederland in voor kinderen die het moeilijk hebben en niet onbezorgd kunnen opgroeien. Speciaal voor hen organiseert de stichting het hele jaar door groepsvakanties waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht.

Voor een tientje naar boven
Tijdens een Heppie View in een van de datatorens van Alticom, kunnen geïnteresseerden, van jong tot oud, voor 10 euro met de lift naar boven om van achter het glas van het uitzicht te genieten. Vorig jaar werden de datatorens in Goes en Loon op Zand  aangedaan, in 2014 de torens in Markelo, Haarlem, IJsselstein, Hilversum, Roosendaal en Tjerkgaast en in 2013 werden de datatorens in Hoogersmilde, Lelystad en Roermond opengesteld. En nu in 2016 werd de laatste Heppie View gehouden in Mierlo, de plaats waar de Heppie View Tour is ontstaan en waar Hotel Heppie staat en het onderkomen van de stichting zich bevindt.

Tijdens deze laatste Heppie View konden bezoekers niet alleen genieten van het prachtige uitzicht, maar ook konden ze van de toren 80 meter naar beneden abseilen.

Natasja Froger was ook van de partij als ambassadrice van Stichting Heppie. Zij kreeg symbolisch de cheque overhandigd van burgemeester Berry Link. In 2012 opende ze samen met haar man Rene Froger het Hepie Hotel in Mierlo.

heppieview-AJ0A5115

De opbrengst van alle verkochte tickets gaat rechtstreeks naar Stichting Heppie. In totaal is er 152.975 euro opgehaald doordat ruim 15.000 mensen een ticket hebben gekocht.

Een resultaat waar de stichting erg van onder de indruk is, zo laat Nina Schmitz, directeur Stichting Heppie weten: “Het is waanzinnig om als stichting in zoveel regio’s zichtbaar te zijn. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar vakanties voor kinderen die het moeilijk hebben. Ik vind het heel bijzonder dat Alticom dit doet voor ons, en oog heeft voor de vaak onzichtbare doelgroep van Heppie. Samen bieden we deze kinderen een geweldige, positieve ervaring en toekomstperspectief.” heppieview-AJ0A5232

Verslag van Studio040 over de laatste Heppie View Tour in Mierlo

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl