CEO Ed Boerema over de samenwerking met Infracapital

“Together with Infracapital we are thinking about how to improve business. How to reduce costs. How to develop new activities. We are looking at the future of technology.” Aan het woord is Ed Boerema, CEO van Alticom Datacenters, over Infracapital, waar Alticom sinds 2011 onderdeel van is. In deze Engelstalige video spreekt hij over zijn werkzaamheden bij Alticom en waar we als bedrijf voor staan. Ook licht hij toekomstige projecten en vernieuwende technologieën toe.

De link tussen Alticom en Infracapital

Infracapital Partners is een investeringsfonds van M&G Investments dat zich specialiseert in investeringen op het gebied van communicatie-infrastructuur. Sinds 8 juni 2011 zijn de aandelen van Alticom overgegaan naar Infracapital Partners LP. Dit bedrijf is leider op het gebied van investeringen in allerlei soorten infrastructuur. De 23 professionals van dit internationale bedrijf zijn samen goed voor meer dan 240 jaar ervaring. Zij focussen zich op hoge kwaliteit infrastructuren en creëren zo een divers portfolio.

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl