Commissaris van de Koning opent CJ2 Datatoren

De mediatoren in Hoogersmilde wordt in gebruik genomen als CJ2 Datatoren. Op donderdag 20 augustus vindt de officiële openingshandeling plaats door Jacques Tichelaar, de Commissaris van de Koning in Drenthe.

Het nieuwe, omvangrijke datacenter in Drenthe is ontstaan uit een strategische partnerschap van CJ2 Hosting en Alticom Datacenters. Ze slaan de handen ineen om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende hosting- en housingvraag als gevolg van de extreme toename van het internetverkeer.

Alticom is eigenaar van 24 mediatorens in Nederland die het bedrijf sinds 2009 inzet voor datacenterdiensten. CJ2 is de grootste hostingpartij in Noord-Nederland.

De datatoren biedt een totale capaciteit van acht vloeren met elk 18 serverracks en is het eerste datacenter van dit kaliber in Drenthe.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl