Melding werk

Heeft u werkzaamheden gepland die de (eigen) verdieping overschrijden? Of werkzaamheden buiten aan of op de mediatoren, bijvoorbeeld op de bordessen? Die werkzaamheden hebben mogelijk effect op andere gebruikers van de toren. Daarom vragen wij u dit vijf werkdagen voor aanvang bij ons te melden.

Als wij uw melding hebben ontvangen, laten we u binnen vijf werkdagen weten of er andere werkzaamheden zijn gepland die mogelijk effect hebben op uw planning. Bovendien kunnen we andere gebruikers informeren over de eventuele gevolgen van de werkzaamheden voor de toegang en veiligheid.

Spoed?

Onvoorziene en spoedeisende werkzaamheden kunt u melden via telefoonnummer: 088 205 44 00. Wij nemen deze meldingen direct in behandeling.

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl