Collectiviteit bespaart!

Veel indoor-projecten lopen tegen de hoge kosten van de oplossing aan en blijken daardoor niet haalbaar. Door clustering van de behoeftes en een deskundige, collectieve aanpak, kan Alticom hoge kosten voorkomen en zelfs aanzienlijke besparingen realiseren.

Schaalvoordelen

Meerdere naburige gebouwen in één keer bedekken en op een centrale plek inkoppelen op de mobiele netwerken van de operators, geeft serieuze schaalvoordelen. Voor bedrijvenparken, stationsgebieden, kantorenclusters e.d. zijn die opties veelal aanwezig. Zonder dat de verschillende partijen zich daar bewust van zijn. Vanwege haar netwerk en marktpositie is Alticom vaak goed geïnformeerd over de situatie in uw omgeving

Desgewenst kan Alticom investeren in de benodigde base stations en DAS apparatuur. Vanuit een centrale plaats kunnen de individuele zakelijke gebruikers en hun gebouwen worden aangesloten op een pay-per-use basis. Alticom is de enige partij in Nederland die deze propositie aanbiedt.

Voor nieuwe gebieden

Alticom kan geclusterde oplossingen aanbieden wanneer in een gebied meerdere bedrijven  deelnemen in een ontsluitingsproject. Alticom is op dit moment betrokken bij een aantal grote gebiedsontwikkelingen in steden in en om de Randstad, waar tal van – met name – kantoren al staan of in ontwikkeling zijn.

 

 

 

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl