Datacenter Alticom in Hoogersmilde toegevoegd aan connectiviteitsplatform DCspine

Sinds 2017 biedt DCspine connectiviteit tussen datacenters. Tot nu toe leverde DCspine connectiviteit naar zes datacenters van Alticom. Daar is nu het zevende datacenter bijgekomen: datacenter Hoogersmilde. Ook klanten in Hoogersmilde kunnen nu via de online portal van DCspine een verbinding bestellen. 

Niet alleen datacenter Hoogersmilde is toegevoegd aan het connectiviteitsplatform. Per 1 september heeft DCspine 19 datacenters toegevoegd en verbindt hiermee 53 Datacenters. Een groei van meer dan 50 procent.

Sinds 2017 biedt DCspine flexibele connectiviteit tussen datacenters. Het connectiviteitsplatform levert deze dienst voor uiteenlopende toepassingen, zoals een hoge capaciteit (redundante) datacenter backbone, directe verbinding tussen verschillende partijen en toegang tot internet exchanges en internationale connectivity providers. DCspine werkt met flexibele contracten en is daardoor uitermate geschikt voor migraties.

DCspine onderscheidt zich door al zijn producten via een online model én on-demand aan te bieden. De diensten zijn zeer flexibel en bieden daardoor nieuwe mogelijkheden voor met name serviceproviders. DCspine heeft, in de korte periode dat het actief is, al veel klanten mogen verwelkomen. Directeur Jan Michiel Berkel: “Het past binnen onze focus om onze klanten te laten groeien op huidige en nieuwe locaties. We hebben een sterk aanbod van diensten en daar is veel vraag naar.”  

Nieuwe partnerships
Nieuwe partnerships zijn van groot belang voor DCspine. Voorbeelden zijn AMS-IX, NaWas en diverse IP transit-partijen die toegankelijk zijn vanaf elk DCspine datacenter. Van Berkel: “We zijn altijd op zoek naar geschikte partners die waardevolle diensten kunnen leveren over onze infrastructuur. Deze partners kunnen profiteren van onze realtime-levertijden en grote geografische footprint.”

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl