Op veilige hoogte

Om uitval te voorkomen en de continuïteit te waarborgen, hebben we vele maatregelen getroffen. Daarnaast garanderen we de fysieke veiligheid op iedere locatie met uiteenlopende voorzieningen, waaronder een strikt toegangssysteem. Alleen met de persoonsgebonden toegangspas komt u in onze datacenters. Alle kasten in het datacenter zijn afsluitbaar.

Vanaf 8 racks een private floor

Wilt u nog meer privacy, dan bent u bij Alticom aan het juiste adres. In de datatorens zijn meerdere verdiepingen ingericht als datacenter. Al vanaf 8 racks heeft u de mogelijkheid op een eigen verdieping. Daarnaast is het mogelijk om ook bij minder racks een private cage in te richten.

Boven NAP

Alticom brengt uw data letterlijk op veilige hoogte. De gemiddelde hoogte van onze datacenters is 15 meter boven NAP.

Inbraak- en brandbeveiliging

Ook tegen inbraak zijn onze datacenters beveiligd. In iedere toren is naast diverse hekken en actieve camera bewaking een detectiesysteem aanwezig met actieve en passieve melders. Iedere melding wordt geregistreerd. Professionele beveiligingsbedrijven reageren snel en adequaat bij alarmering.

U wilt uw data veilig opslaan. Alticom locaties zijn beveiligd conform Borg klasse 4. Tegenwoordig zijn alle torens bovendien voorzien van geavanceerde brandmeldsystemen en brand beperkende maatregelen waardoor kans op een dergelijke calamiteit tot een absoluut minimum is gereduceerd. Daarnaast verminderen de constructie en het materiaal van de Alticom torens het brandgevaar aanzienlijk.

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl