Duurzame ICT, een interview met Jaak Vlasveld

Op 13 november organiseert Alticom de tweede Heppie Few. Een mini-seminar over het duurzaam outsourcen van ICT. Jaak Vlasveld, programmamanger bij Green IT Amsterdam, is spreker. Alticom interviewde hem tijdens de eerste Heppie Few in Hoogersmilde.

De meeste bedrijven zijn tegenwoordig voor een groot deel afhankelijk van ICT. Bij stroomuitval komen kritische bedrijfsprocessen stil te liggen. Wat moet er gebeuren om toch continu ‘in de lucht’ te blijven? En hoe kunnen bedrijven ICT op een duurzame manier outsourcen? Die vragen worden beantwoord tijdens de Heppie Few op woensdag 13 november 2013, van 8.30 tot 10.30 uur, in de mediatoren in Lelystad. Alticom organiseert dit mini-seminar voor bedrijven die gevestigd zijn in de omgeving van de toren. Wilt u de Heppie Few bijwonen? Meld u dan hier aan.

Jaak Vlasveld over Green IT

Jaak Vlasveld, programmamanager bij Green IT Amsterdam is spreker tijdens de Heppie Few. Hij sprak ook tijdens een eerder mini-seminar, op donderdag 19 september 2013 in de mediatoren in Hoogersmilde. Alticom interviewde Jaak Vlasveld na het seminar op een van de hoogste verdiepingen van de toren. In dit filmpje vertelt Jaak meer over de doelstellingen van Green IT Amsterdam en de kansen voor bedrijven om hun ICT te verduurzamen.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl