Eerste prijs Smart Art School Challenge voor Basisschool Neel

Wethouder Ferdinand Pleyte van Roermond heeft vandaag de eerste prijs van de Smart Art School Challenge uitgereikt aan basisschool Neel uit Roermond. Alticom Datacenters loofde ICT-budget uit ter waarde van €7.500,- aan de trotse winnaar. Alticom organiseerde de wedstrijd samen met de gemeente Roermond en de ECI Cultuurfabriek, om de komst van het nieuwe slimme datacenter in de mediatoren te vieren. Basisschool De Stapsteen nam de tweede prijs (€ 2.500 ICT-budget) in ontvangst en de derde prijs (€ 1.000,- ICT-budget) ging naar basisschool De Zonnewijzer.

In totaal leverden 7 basisscholen uit de stad samen 350 ontwerpen aan voor de wedstrijd. De jury (Wethouder Pleyte, de heer Lebens van ECI Cultuurfabriek en Leonie Williams van Alticom) koos 100 winnende ontwerpen. Die worden op stoeptegels gedrukt en krijgen een plek in de stad: een heus ‘groeipad‘. De scholen die de meeste ontwerpen had in deze winnende selectie gingen er vandoor met de prijzen. Neel had 21 ontwerpen, De Stapsteen 20 en De Zonnewijzer 13. 

Namens Alticom: Van harte gefeliciteerd met de prijzen! In de week van 15 december ontvangen alle scholen een lijst met de namen van de 100 kinderen wiens ontwerp tot stoeptegel wordt omgevormd.

eerste prijs Neel

Leonie Williams overhandigt 1e prijs aan BS Neel

tweede prijs Stapsteen

Liesbeth Heijman van De Stapsteen ontvangt 2e prijs van Ferdinand Pleyte

derde prijs Zonnewijzer

Kinderen van de Zonnewijzer blij met de derde prijs

de jury

Danny van Galen stelt de jury voor: Ferdinand Pleyte, Rene Lebens en Leonie Williams

kinderen

De 100 winnende ontwerpen nu op een ereplaatsje in de toren. In 2015 op tegels in de stad.

    

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl