Galaxy brengt data in de wolken

Galaxy is een van de eerste gebruikers van het 21e datacenter dat Alticom eerder dit jaar heeft opgeleverd in de mediatoren te Lelystad. Vanuit deze toren biedt Galaxy clouddiensten aan. Een eigen infrastructuur in de cloud die meeschaalt met de behoefte van elke organisatie. Van werken in de cloud tot virtualisatie van het gehele serverpark; the sky is the limit. Galaxy clouddiensten zorgen voor flexibiliteit en kostenbesparing, zonder veiligheidsrisico’s.

Galaxy brengt de data van de klant letterlijk op veilige hoogte. De verbinding vanaf de locatie van de klant naar de toren kan bij Galaxy geheel ontsloten worden binnen het eigen Veilig Verbonden platform, een eigen privaat netwerk, zodat de klant onafhankelijk is van het publieke internet. Het is een hybride model, waarbij de bedrijfs- en thuislocaties direct aangesloten kunnen worden op het netwerk van Galaxy.

Galaxy heeft een prachtige video gemaakt over de mediatoren in Lelystad. Want, zoals Quint van Eijk van Galaxy zegt: “Erover lezen wekt wellicht interesse, er met eigen ogen naar kijken biedt die extra dimensie.”

Meer weten over de diensten van Galaxy? Klik hier.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl