Geslaagde kennissessie Bedrijfskring Lelystad

Speciaal voor leden van Bedrijfskring Lelystad was er op donderdag 13 juli een kennissessie in de mediatoren van Alticom in Lelystad. Deze kennissessie ging over snel internet in Lelystad, georganiseerd door BreedLink. BreedLink is een dochterbedrijf van Alticom en biedt internet aan op bedrijventerreinen die nog niet voorzien zijn van snel en betaalbaar internet. BreedLink heeft de leden verteld over de ontwikkelingen van snel internet op bedrijventerreinen in Lelystad. BreedLink biedt inmiddels snel internet aan tegen een betaalbare prijs op de terreinen Lelystad Airport, Flevopoort, Larserpoort en Noordersluis. Op andere bedrijventerreinen gaat BreedLink dit bij voldoende belangstelling ook realiseren. Veel van de leden van de Bedrijfskring kampen met een trage internetverbinding. Ze waren daarom erg blij om te horen dat BreedLink haar netwerk nu en op korte termijn kan uitrollen in Lelystad. Daarnaast heeft men genoten van het prachtige uitzicht.

Is uw bedrijf ook in Lelystad gevestigd en heeft u behoefte aan snel en betaalbaar internet? Bekijk hier het aanbod van BreedLink.

    

 

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl