Heppie View Tour naar Hilversum tijdens Open Studio Dagen

Op 5 en 6 september doet de Heppie View Tour de mediatoren in Hilversum aan tijdens de Open Studio Dagen.

Mediastad Hilversum organiseert de 8e editie van de Open Studio Dagen op zaterdag 5 en zondag 6 september. Jong en oud kan zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN’ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen.

Datacenter Hilversum toren Alticom DatacentersEen van de in het oog springende activiteiten tijdens de Open Studio Dagen is een bezoek aan de beroemde mediatoren. Voor 10 euro per persoon heeft de bezoeker fraai uitzicht over de mediastad vanuit de 196 meter hoge toren die normaal gesproken niet toegankelijk is voor het publiek. Tickets zijn verkrijgbaar via heppieview.nl

“Vanaf onze toren in Hilversum heb je een geweldig uitzicht op het Mediapark en de natuurgebieden van de Gooi en Vechtstreek. Bij helder weer is ook de Utrechtse Domtoren en de Amsterdam Arena te zien”, aldus Anne Pieter van der Schaaf van eigenaar Alticom.

24 torens

Alticom is de eigenaar van 24 hoge mediatorens in Nederland, die van oorsprong het uitzenden van signalen voor televisie en radio mogelijk maakten. De torens zijn ook belangrijk voor de draadloze netwerken van Nederlandse mobiele telecomoperators. Sinds 2009 biedt het bedrijf ook datacenterdiensten vanuit de torens. De toren in Hilversum uit 1973 hoort bij de hoogste bouwwerken in Nederland. De allerhoogste constructie van ons land staat in IJsselstein: dat is de Gerbrandytoren van 372 meter hoog uit 1961, ook wel bekend als de zendmast bij Lopik en in de decemberdagen als de hoogste kerstboom van Nederland.

Goed doel

De volledige opbrengst van de Heppie View Tour gaat naar de Stichting Heppie. Die organiseert voor kwetsbare kinderen vakanties en weekenden, om samen te kunnen spelen. Jaarlijks worden dankzij de inzet van 600 vrijwilligers ruim 1800 kinderen opgevangen.

Alticom startte de sucessvolle Heppie View Tour in 2013. Tijdens openstellingen in o.a. ook Lelystad, Haarlem en IJsselstein zijn tot nu toe 14.000 bezoekers geweest.

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Bestel ze op heppieview.nl.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl