Heppie View in mediatoren Roosendaal

Op 4 en 5 oktober 2014 doet de Heppie View Tour de mediatoren in Roosendaal aan. De toren is dat weekend open voor het grote publiek. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Ook dit keer gaat de volledige opbrengst van deze actie naar Stichting Heppie. Tickets zijn verkrijgbaar via www.heppieview.nl.

Bij het reserveren van tickets op www.heppieview.nl kunt u zelf aangeven welke tijd uw voorkeur heeft. Door de tickets aan vaste tijden te koppelen, voorkomen we lange wachttijden voor de lift. En krijgt iedereen de kans om rustig te genieten van de Heppie View.

Vrijwel elke bezoeker neemt een camera mee naar boven. Daarom koppelt Alticom een fotowedstrijd aan de Heppie View in Roosendaal. Op facebook.com/alticom blijft u op de hoogte van het gehele evenement.

foto_uitzicht

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl