Heppie View Tour naar IJsselstein

Op zaterdag 14 en zondag 15 juni stellen we de mediatoren in IJsselstein open voor het grote publiek. De opbrengst is uiteraard weer voor Stichting Heppie!

Voor 10 euro per persoon kan iedereen genieten van het prachtige uitzicht tijdens de Heppie View Tour. Uniek, want normaalgesproken is de Gerbrandytoren niet toegankelijk voor publiek. De opbrengst van dit evenement gaat naar Stichting Heppie, die zich inzet voor kinderen die het even niet meezit. De stichting haalt deze kinderen met vakanties en weekenden even uit de moeilijke dagelijkse situatie. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van 500 vrijwilligers ruim 1.700 kinderen van 6 tot 18 jaar.

De Heppie View Tour ging vorig jaar van start in de mediatorens in Hoogersmilde, Lelystad, Roermond, Haarlem en Markelo. Tickets voor de Heppie View in IJsselstein kunt u kopen opwww.heppieview.nl.

Heppie Few

Speciaal voor ondernemers organiseert Alticom later dit jaar tevens de Heppie Few, een mini-seminar op grote hoogte over duurzaam en veilig outsourcen binnen de regio. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen diverse sprekers over bedrijfscontinuïteit en de kansen en bedreigingen van duurzame ICT.

Een uitnodiging ontvangen voor de Heppie Few? Mail dan naar datacenters@alticom.nl.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl