Heppie View Tour op 4 en 5 juli in Goes

In samenwerking met Stichting Heppie organiseert Alticom op 4 en 5 juli de Heppie View Tour in Goes.

Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het mooie uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de mediatorens niet toegankelijk voor publiek. De zendmast in Goes is ruim 130 meter hoog. De bezoekers zullen op ongeveer 80 meter kunnen genieten van het uitzicht.

In de loop van dit jaar zullen nog een aantal torens opengesteld worden, waaronder Hilversum en Lelystad. De openstelling van de Alticom-mediatoren in Hilversum op 5 en 6 september valt samen met het evenement de Open Studio Dagen. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn vanaf medio juni te bestellen via heppieview.nl.

Stichting Heppie zet zich in Nederland in voor kinderen die het moeilijk hebben en niet onbezorgd kunnen opgroeien. Speciaal voor hen organiseert de stichting het hele jaar door groepsvakanties waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl