Hoe gaan we te werk

Als eerste zullen onze radio-specialisten een radio-ontwerp maken, gevolgd door een offerte. In de volgende stap zal het radio-ontwerp verfijnd worden en vindt afstemming plaats met alle relevante mobiele operators. Dit is vereist omdat de frequenties – van welke mobiele oplossing dan ook – door hen in licentie verworven zijn.

Dekkingsgraadmeting

Ook kan Alticom een dekkingsmeting doen als u klachten over de mobiele bereikbaarheid ontvangt van huurders, gebruikers of medewerkers. Hierbij wordt gedetailleerd in kaart gebracht wat de signaalsterktes en kwaliteit van alle netwerken van de mobiele telecom operators zijn. Aan de hand hiervan kan worden vastgesteld of de dekking inderdaad binnen het gebouw te beperkt is.

Tenslotte gaat Alticom over tot de realisatie van de oplossing en het leveren van het mobiele signaal in samenwerking met de operators.

Medewerking operators

De propositie van Alticom is gebaseerd op een operator onafhankelijke oplossing, maar gaat wel uit van de medewerking van de betrokken telecom operators. Deze medewerking wordt per project door ons geïnitieerd. Alticom kan u over de omstandigheden en haalbaarheid per project in een vroeg stadium informeren.

 

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl