Klanten tevreden over dienstverlening Alticom

Alticom Datacenters_dienstverlening_klanttevredenheidsonderzoek

Maar liefst 93 procent van de klanten van Alticom Datacenters is tevreden over de dienstverlening van het datacenter. Net als in 2013 geeft ruim de helft van de klanten Alticom een acht of hoger. Robin Verlangen, Director Marketing & Sales van Alticom, is blij met de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek. Toch is er ook een uitdaging.

“Uiteraard zijn we blij met deze uitkomsten”, vertelt Robin Verlangen. “Maar het kan altijd beter. Waar we voor 2016 dan ook op in gaan zetten is om nog tijdiger, vollediger en vaker onze klanten op de hoogte te brengen van ontwikkelingen. We hebben gemerkt dat mensen dat prettig vinden. Dus niet alleen een aankondiging en een afkondiging bij werkzaamheden bijvoorbeeld. Maar ook tijdens. Ik weet dat we transparant, open en eerlijk zijn, maar juist dat mogen we wel vaker laten zien.”

Iedereen tevreden over medewerkers

Uit het onderzoek blijkt onder andere dat klanten erg tevreden zijn over de medewerkers van Alticom. “Daar ben ik echt het meest trots op. We hebben 24 masten, die onderdeel vormen van heel belangrijke infrastructuur. Zonder franjes maken wij een integer en goed product met een ongelooflijk goede club mensen”, sluit Verlangen af.

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl