Locaties

Misschien rijdt u er dagelijks langs. Voor sommige mensen vormen ze al jarenlang een herkenningspunt onderweg naar huis of werk. De datacenters en masten van Alticom zijn opvallende landmarks in het landschap. De torens maken het uitzenden van signalen voor televisie en radio mogelijk. Vanuit sommige torens al sinds 1961. Tegenwoordig zijn de torens ook essentieel voor de draadloze netwerken van Nederlandse mobiele telecomoperators. Daarnaast worden steeds meer torens gebruikt voor datacenterdiensten. Gezien de grote verscheidenheid aan technologieën, spreken we over mediatorens.

Je bent in Nederland nooit verder verwijderd dan 30 km van één van onze torens. Er is dus altijd een geschikt datacenter bij u in de buurt. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle locaties, met linkjes naar de juiste pagina’s.

De torens

Alticom bezit 24 hoge mediatorens door heel Nederland. De hoogte van de torens varieert van 70 tot 375 meter. De torens staan in:

De masten

Alticom heeft ook zes masten voor FM en telecommunicatienetwerken. Deze masten vindt u in:

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl