Make-over om torens in lijn te brengen met de inhoud

Alticom Datacenters nieuwe stijl_IJsselstein“Wat je oog waarneemt, wordt in lijn gebracht met wat we bieden”, dat is volgens Robin Verlangen, Director Marketing & Sales van Alticom in het kort de reden waarom de mediatorens van Alticom Datacenters van binnen en buiten een make-over ondergaan.

“De torens uit de jaren 60 doen eigenlijk geen recht aan het modernste van het modernste wat binnenin de torens staat”, verklaart Verlangen de make-overs. Elke maand komt er ergens in het land in één van de torens wel een datavloer bij. “Het doel is om van de torens moderne, eigentijdse en goed beschermde locaties te maken.” Zo worden de algemene ruimtes, de liften en de buitenkant aangepakt. De Gerbrandytoren in IJsselstein is inmiddels grotendeels onder handen genomen. Eind januari volgt daar de binnenkant. Ook Roermond heeft al een facelift gehad. Eén voor één zullen ze worden aangepakt. Volgend jaar volgt bijvoorbeeld Hoogersmilde. “Alle veertien datacenters zullen uiteindelijk die moderne en eigentijdse uitstraling krijgen die past bij de inhoud”, sluit Verlangen af.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl