Mediatoren Hilversum open voor publiek op 9 en 10 september

Voor het goede doel genieten van het geweldige uitzicht vanuit een mediatoren van Alticom. Dat kan! Alticom stelt op 9 en 10 september tijdens de Open Studio Dagen haar mediatoren in Hilversum open voor het grote publiek.

Voor € 5,- per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis naar boven. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Muziekids, waar zieke kinderen via muziek weer kind kunnen zijn.

‘Een unieke kans’ volgens Anne Pieter van der Schaaf, woordvoerder van Alticom.  ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Muziekids stellen we ze graag ook dit jaar tijdens de Open Studio Dagen open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Hilversum een geweldig uitzicht op het mediapark en de natuurgebieden van de Gooi en Vechtstreek. En bij helder weer is ook de Utrechtse Domtoren en de Amsterdamse Arena te zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen, wellicht in combinatie met een bezoek aan de Open Studio Dagen!’

Datacenter Hilversum toren Alticom Datacenters

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl