Mediatoren Lelystad groen verlicht

mediatoren Lelystad verlichtVanaf woensdag 12 maart is de mediatoren in Lelystad ‘s avonds groen verlicht. Wethouder Ruud Luchtenveld van de gemeente Lelystad ontsteekt de lichten woensdagavond om 19.30 uur vanaf de kade aan de Lelybaan in Bataviahaven. De kust van Lelystad krijgt hiermee een extra impuls.

De 160 meter hoge mediatoren is een opvallend herkenningspunt langs de kust van Lelystad, met een belangrijke functie voor de gehele regio. Eigenaar Alticom ondersteunt het initiatief van de gemeente van harte. Ed Boerema, ceo van Alticom: “Dit initiatief versterkt de regionale functie van de toren. Daar dragen we graag aan bij. Zeker als dat op groene wijze gebeurt.” De groene kleur sluit naadloos aan bij de manier waarop Alticom de torens exploiteert. Het bedrijf ontwikkelt duurzame datacenters in diverse mediatorens in het land.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl