Telecom Services

Alticom levert in 24 mediatorens en 7 masten in Nederland housing diensten aan telecommunicatie netwerk operators. De telecomoperators maken veelal gebruik van straalverbindingen op hoogte om hun basisstations op het netwerk aan te sluiten. De omroeppartijen hebben grote hoogtes nodig voor hun transmissie apparatuur.

De telecommunicatie netwerk operators kunnen ruimte voor hun antennes huren in de mast -per strekkende meter-, of op de bordessen van de torens -per vierkante meter-. De bijbehorende transmissie apparatuur wordt in de toren geplaatst. Alticom levert de bijbehorende voorzieningen, zoals energie (desgewenst inclusief noodstroom en no-break faciliteiten), toegang en koeling.

Zenden en ontvangen

De mediatorens van Alticom worden gebruikt voor een veelheid aan toepassingen. De torens bevatten antennes voor bijvoorbeeld telecommunicatiediensten GSM, UMTS en LTE (800 MHz). En ook antennes voor digitale TV (Digitenne), analoge FM en digitale radio (DAB ) hebben een plek in de torens en masten van Alticom.

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl