Overeenkomst Alticom en DCspine nu officieel

Vandaag is de officiële overeenkomst tussen DCspine en Alticom gesloten. DCspine levert connectiviteit naar de Alticom datacenters in IJsselstein, Lelystad, Zwolle, Alphen aan de Rijn, Hilversum en Roosendaal. Klanten kunnen via de online portal van DCspine vanaf elke locatie naar meer dan 30 andere datacenters in Nederland een verbinding bestellen.

DCspine (www.dcspine.nl) is een volledig geautomatiseerd online platform dat een datacenter netwerk biedt op basis van de laatste software defined network technologie. DCspine kan gezien worden als de virtuele ‘meet-me-room” van alle geconnecteerde datacenters. DCspine maakt het mogelijk om net zo makkelijk tussen datacenters te connecteren als binnen één afzonderlijk datacenter. De propositie is 24×7 leverbaar via een online portal en de diensten zijn direct operationeel na afronding van het bestelproces. ‘Real time’ kunnen één of meerdere verbindingen worden besteld, op- en afgeschaald, aangepast of opgezegd. DCspine richt zich primair op datacenters en op cloud service providers die vanuit datacenters opereren.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl