Prijsuitreiking Smart Art School Challenge

Komende donderdag 11 december is de prijsuitreiking van de Smart Art School Challenge in de mediatoren van Roermond. Alticom Datacenters schreef de ontwerpwedstrijd uit om de opening van het datacenter in de toren te vieren.

Acht basisscholen hebben zich aangemeld voor de Challenge: De Zonnewijzer, De Kasteeltuin (voorheen Ankertje Kompas De Bloesem), De Balans/St Alfonsus, Neel, De Stapsteen, Hubertus, ’t Mozaïek en Willem de Zwijger. Uiteindelijk hebben 7 scholen samen 315 ontwerpen aangeleverd. De jury (wethouder Pleyte, de heer Lebens van de ECI Cultuurfabriek en Leonie Williams van Alticom Datacenters) heeft hier 100 beelden uit geselecteerd.

Leonie Williams: “We waren bijzonder verrast over de vele mooie en kleurrijke ontwerpen. Het was een feest om ze te beoordelen!”

ICT-budget

ontwerpen challenge2

Vele kleurrijke ontwerpen

De school die de meeste ontwerpen heeft in de winnende selectie van 100, ontvangt de eerste prijs; ICT-budget van maar liefst € 7.500. Daarnaast zijn er een tweede en derde prijs voor de scholen die daarna de meeste ontwerpen in de selectie hebben.

Groeipad van voetjes

Maar ook voor de makers van de 100 winnende ontwerpen is er een eervolle prijs. Hun ontwerpen worden in 2015 op stoeptegels gedrukt die samen een groeipad vormen op een nader te bepalen locatie in Roermond.

ontwerpen challenge1

Juryleden Lebens en Pleyte beoordelen de ontwerpen

Een groeipad, bestaande uit kleurrijke voetafdrukken van de kinderen die ze hebben gemaakt. De opdracht om een voetafdruk te maken, is bewust gekozen. Hiermee refereert Alticom aan duurzaamheid. Een thema dat de aanbieder van de datacenters, evenals de gemeente Roermond en de ECI Cultuurfabriek hoog in het vaandel hebben.

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl