Privé datacenter

Vanaf 8 racks een private floor

In de datatorens zijn meerdere verdiepingen ingericht als datacenter. Dit zijn kleinschalige datacenter suites met 12 á 20 server racks.  U kunt uw racks delen met een klein aantal andere partijen. U kunt ook kiezen voor een Private Cage, dan heeft u een eigen afgeschermde ruimte op een datacentervloer. Wilt u nog meer privacy, dan bieden we u Private Suite, in de vorm van een eigen verdieping. Dit laatste is mogelijk vanaf 8 racks.

De Alticom Datacenters zijn per verdieping compact en modulair opgezet. Dankzij de kleinschaligheid van de datacenter vloeren zijn wij continu in staat de laatste techniek te integreren en een datacenter te ontwerpen dat aan uw wensen en eisen voldoet.

Alticom Datacenters bestaat uit een compact team van betrokken specialisten. Zo weet u altijd met wie u zaken doet. Alticom is een van de weinige datacenters die maar liefst twee Certified Data Center Specialisten (CDCS) in de geledingen heeft. Klanten kunnen gebruik maken van deze kennis en ervaring bij de beantwoording van hun data management vraagstukken. Alticom biedt u de gewenste kwaliteit, flexibiliteit en service die internationale datacenters vaak niet kunnen bieden. Wilt u een extra verbinding? Wij regelen het snel voor u. Bij ons kunt u nog 1 kW per rack inkopen in plaats van de gebruikelijke 2 kW. Of zelfs 20 KW per rack, als u dat wenst. We hebben 60 cm racks, maar ook 80 centimeter racks die 100 cm diep zijn. Bij ons geen standaard productlijsten, maar maatwerk. Uw behoefte staat bij ons centraal. En door de slimme technieken waarmee we dat doen, stellen we u vaak ook in staat om aanzienlijke besparingen te realiseren.

 

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl