Seminar rondom veiligheid en continuïteit van ICT in mediatoren Haarlem

Op donderdag 17 april 2014 organiseert Alticom Datacenters een ontbijtseminar in de mediatoren in Haarlem. Na de Heppie View openstelling in het weekend van 5 april, krijgen nu ondernemers uit de regio de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de toren. Van 08.30 uur tot ca. 10.30 uur spreken Raymond Dijkxhoorn van Prolocation en Floris de Kievit van Alticom over een veilige, digitale toekomst.

Bescherming tegen hacking en identity theft

Raymond Dijkxhoorn van Serviceprovider Prolocation licht toe hoe bedrijven zich kunnen beschermen tegen bedreigingen zoals hacking en identiteitsdiefstal. Dijkxhoorn: “Zeker voor veel kleine en middelgrote bedrijven is het moeilijk om bij te blijven op het gebied van security. De misvatting bestaat soms dat met de aanschaf van een firewall de beveiliging op orde is, maar het is een continu proces.”

Daarna is het woord aan Floris de Kievit van Alticom. Het bedrijf realiseert 100% groene datacenters in de hoge mediatorens. De Kievit doet een boekje open over de kansen voor bedrijven om de continuïteit van hun IT-omgeving te verhogen. Na het seminar is er gelegenheid omvan het prachtige uitzicht vanuit de toren te genieten.

Aanmelden

Deelname is gratis en inclusief ontbijt, wel is aanmelden via datacenters@alticom.nl vereist in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl