Smart Art School Challenge in Roermond

SchoolArtDe komst van het gloednieuwe slimme datacenter in de mediatoren van Roermond is reden voor feest. En daar hoort een cadeau bij voor Roermond en haar bewoners. En dat doen we graag met hulp van degenen die de toekomst van de stad gaan bepalen: de kinderen van Roermond!

Alticom en de gemeente Roermond dagen daarom alle slimme kinderen van de Roermondse basisscholen uit voor een kleurrijke ontwerpwedstrijd: de Smart Art School Challenge! Alle basisscholen in de stad Roermond zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Challenge.

Ieder kind mag na de zomervakantie een ontwerp maken voor een stoeptegel. Alle ontwerpen worden in de herfstvakantie beoordeeld door een vakjury. De best gewaardeerde creaties krijgen een plek in de stad en brengen een permanente ode aan samenwerking en creativiteit. Een echt ’groeipad’ in de stad! De winnende leerlingen krijgen een persoonlijke prijs: eeuwige roem met kunst in de stad en een canvas van hun stoeptegel voor thuis. Daarnaast maken ze kans hun schoolgenootjes en docenten heel blij te maken. De school die de meeste winnende inzendingen heeft, wint namelijk een ICT-budget van maar liefst € 7.500,-! De tweede prijs bedraagt een ICT-budget van € 2.500,- en de derde prijs een ICT- budget van € 1.000,-.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl