Snel en slim ingericht

De Alticom datacenters zijn kleinschalig en modulair opgezet. Dat is ingegeven door de architectuur van en in de datatorens. Het voordeel van deze modulaire datacenters is dat we ze heel snel kunnen inrichten, volgens de laatste stand van de techniek en conform uw specifieke wensen.

Dankzij de schaalbare inrichting is er ruimte voor groei en kunnen we snel anticiperen op nieuwe technische ontwikkelingen. Bovendien is de realisatietijd bijzonder kort. Een datacenter met tien tot twaalf serverkasten kan binnen 2 maanden compleet worden ingericht. Wilt u een of enkele racks in een bestaand datacenter? Dat is binnen een week tijd voor u geregeld.

Slim ingericht

We denken graag vooruit. Het dienstenpakket van Alticom Datacenters zit in een ruim jasje. Zo beschikken we over serverkasten van 80 centimeter breed in plaats van de gebruikelijke 60 centimeter kasten en 100cm diep. Bovendien anticiperen we nu al op de groter wordende energiedichtheid (W/M²), zodat uw servers ook in de toekomst verzekerd zijn van voldoende energie. Dankzij de kleinschaligheid van de datacenter vloeren zijn wij continu in staat de laatste techniek te integreren.

Persoonlijk en flexibel

Alticom Datacenters bestaat uit een compact team van betrokken mensen. Zo weet u altijd met wie u zaken doet. Wij bieden klanten de gewenste flexibiliteit die de grotere datacenters vaak niet kunnen bieden. Wilt u een extra dataverbinding? We regelen het snel voor u. Bij ons kunt u nog 1 kVA per rack inkopen in plaats van de gebruikelijke 2 kVA. Of zelfs 25 kVA per rack, als u dat wenst. Geen standaard productlijsten, maar maatwerk. Uw behoefte staat bij ons centraal.

Servicedesk

Heeft u vragen of problemen buiten kantoortijd? Alticom beschikt over een servicedesk die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar is. De servicedesk bestaat uit onze eigen medewerkers. U bereikt de servicedesk op 0800 ALTICOM (0800 – 258 42 66).

Onderstaande video laat de bouw van een datacentervloer zien.

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl