Spectaculaire afsluiting Heppie View Tour in mediatoren van Mierlo

Mierlo II

Alticom stelt op 12 maart 2016 haar mediatoren in Mierlo open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie organiseert zij de Heppie View Tour. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de torens niet toegankelijk voor publiek. Bovendien is er tijdens dit afsluitende evenement in samenwerking met Safe Site Valbeveiliging de mogelijkheid om vanaf 80 meter hoogte te abseilen. Een ticket voor het abseilen kost 25 euro. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn verkrijgbaar via heppieview.nl.

De Heppie View Tour is in 2013 van start gegaan. Tijdens de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad, Roermond, Haarlem, Markelo, IJsselstein, Hilversum, Roosendaal, Tjerkgaest, Loon op Zand en Goes zijn in totaal ruim 15.000 bezoekers geweest. Een greep uit de onverdeeld enthousiaste reacties van bezoekers: ʻAl 30 jaar kijken we uit op de toren, maar nooit eerder konden we erop!’ ‘Het is nog gemakkelijker bij de burgemeester op de koffie te gaan dan hier binnen te komen, mijn dag kan niet meer stuk!’ ‘Een wens is in vervulling gegaan, wat een uniek uitzicht op onze prachtige stad en de omgeving!ʼ

 Met de openstelling van de toren in Mierlo komt er een einde aan de Heppie View Tour. En dat zal niet ongemerkt voorbij gaan! In samenwerking met de Koninklijke Landmacht is er dit keer namelijk niet alleen de mogelijkheid om van achter glas te genieten van het uitzicht, er is op 12 maart ook de mogelijkheid om vanaf 80 meter hoogte te abseilen vanaf de toren. Het belooft een bijzondere dag te worden, waarbij ook de burgemeester van Geldrop-Mierlo, de heer Berry Link, en ambassadeur Natasja Froger aanwezig zullen zijn. Voor tickets voor de Heppie View en het abseilen, ga naar: www.heppieview.nl

Stichting Heppie maakt kinderen blij

Stichting Heppie maakt kinderen blij. En dat is nodig, want ook in Nederland is er een groeiende groep kwetsbare kinderen voor wie het om allerlei redenen niet meezit. Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 600 vrijwilligers ruim 1800 kinderen.

Heppie View Tour

‘De Heppie View Tour is een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen’, aldus Anne Pieter van der Schaaf, woordvoerder van Alticom. ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag eenmalig open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is indrukwekkend en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Mierlo een geweldig uitzicht op de omgeving van Mierlo en Eindhoven en op de Strabrechtse heide. Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen!’ Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar heppieview.nl.

 

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl