Tiende Amstel Gold Race van Alticom

Jaar in jaar uit gaan klanten en medewerkers van Alticom de uitdaging aan en hijsen ze zich in tenue op de wielrenfiets. Dit jaar doet Alticom voor de tiende keer mee aan de enige echte wielerklassieker die Nederland rijk is: de Amstel Gold Race.

De toerversie van de Amstel Gold Race vindt in 2018 plaats op 14 april. Die dag rijden duizenden toerfietsers over de welbekende Limburgse heuvels. De toertocht is een geweldige ervaring voor iedereen die houdt van uitdaging, buitenlucht en natuur. In het glooiende Zuid-Limburg kunnen de deelnemers kiezen uit zes verschillende afstanden, variërend van 65 tot 240 kilometer.

“Het is een hele mooie route die iedereen op zijn eigen manier beleefd”, vertelt Anne Pieter van der Schaaf, salesmanager bij Alticom. Hij nam alle tien de keren de organisatie op zich. “Om zeven uur ontbijten we met z’n allen in een chateau in de buurt. Daarna gaan we in wielerkleding van Alticom gezamenlijk naar de start en dan fietst iedereen in zijn eigen tempo het parcours.”
“En”, voegt hij er snel aan toe: “hopelijk met beter weer dan vorig jaar.” De tocht brengt de renners door Limburgs mooiste natuurgebieden. Na afloop treft het hele team elkaar weer in het chateau en wordt er gezellig nagepraat over de prestaties van de dag onder het genot van een drankje en een bitterbal.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl