Uitzicht op Oostvaardersplassen tijdens Heppie View Lelystad

De Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis is een hit. Al in de eerste week trok de film meer dan 100.000 bezoekers. De Nieuwe Wildernis brengt een stuk ongerepte natuur tussen Almere en Lelystad in beeld, de Oostvaardersplassen…

Hier leven vossen, ganzen, ijsvogels, heckrunderen, edelherten en de grootste kolonie wilde paarden van Europa. Het gebied met een grootte van zo’n 6.000 hectare is niet vrij toegankelijk. De film geeft een fraai inkijkje in het leven van de wilde dieren en hun prachtige leefomgeving.

De Oostvaardersplassen zelf bekijken

De mediatoren van Alticom in Lelystad biedt een schitterend uitzicht over de Oostvaardersplassen. Ook de mediatoren is normaalgesproken niet vrij toegankelijk. Maar in het weekend van 26 en 27 oktober 2013 kun je genieten van een Heppie View vanuit de 191 meter hoge toren. De kaarten voor een bezoek bedragen € 10,- en de opbrengst gaat in z’n geheel naar Stichting Heppie, die zich inzet voor kinderen die extra aandacht verdienen.


Verrekijker mee

De toren van Lelystad bevindt zich aan de Oostvaardersdijk 1-3, direct naast het Oostvaardersdiep. Kijk je vanaf de toren naar het zuidwesten, dan heb je een schitterend uitzicht over de Oostvaardersplassen. Ben je van plan om deel te nemen aan de Heppie View? Vergeet dan niet om een verrekijker en camera mee te nemen!

Lelystad

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl