Onze DAS oplossing

Voor onze DAS oplossingen wordt het netwerksignaal betrokken van de netwerken van mobiele telecom operators die via uiteenlopende technieken doorgezet worden naar een state-of-the-art antennestructuur. Deze interne technische structuur wordt door Alticom custom-made afgestemd op het verwachte gebruik van het dataverkeer.

Alticom ondersteunt u bij de inventarisatie van dekkingsproblemen, adviseert u over mogelijke oplossingen en ontwerpt, installeert, bouwt en beheert indoor DAS oplossingen. Oplossingen van Alticom zijn erop gericht de signalen van álle mobiele netwerkoperators te ondersteunen, zonder één operator te laten prevaleren.

Bovendien blijft u als gebouwbeheerder in charge over de aanwezige infrastructuur in uw eigen gebouw.

Geen investering vooraf

De oplossing kan in een managed service vorm worden aangeboden of in een geheel gefinancierde full operational lease, zodat uitsluitend periodieke kosten en geen investeringen overblijven. Wel prettig als u bij uw huidige project niet op extra investeringskosten zit te wachten.

In overleg met parkbeheerders, gebiedsontwikkelaars of bedrijvenverenigingen maken we graag inzichtelijk wat uw opties zijn.

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl