Unieke openstelling mediatoren Haarlem

Haarlem staandAlticom stelt op 5 en 6 april 2014 haar mediatoren in Haarlem open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie organiseert zij de Heppie View Tour. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de torens niet toegankelijk voor publiek. In de loop van dit jaar zullen nog eens 5 torens hun deuren openstellen.

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via heppieview.nl.

De Heppie View Tour is in 2013 gestart met de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad en Roermond, waar in totaal ruim 30.000 bezoekers zijn geweest. Een greep uit de onverdeeld enthousiaste reacties van bezoekers: ʻAl 30 jaar kijken we uit op de toren, maar nooit eerder konden we erop!’ ‘Het is nog gemakkelijker bij de burgemeester op de koffie te gaan dan hier binnen te komen, mijn dag kan niet meer stuk!’ ‘Een wens is in vervulling gegaan, wat een uniek uitzicht op onze prachtige stad!

Ook Heppie-ambassadeur Natasja Froger bracht een bezoek aan een van de torens ‘Wat een geweldig initiatief. Samen met mijn man Rene hoop ik dat er ontzettend veel mensen de torens van Alticom komen bezoeken tijdens de Heppie View Tour!’

Heppie maakt kinderen blij

En dat is nodig, want ook in Nederland is er een groeiende groep kwetsbare kinderen voor wie het om allerlei redenen niet meezit. Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen.

Heppie View

‘Een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen’ aldus Leonie Williams, woordvoerder Alticom. ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag eenmalig voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Haarlem een geweldig uitzicht op het authentieke centrum van Haarlem, de kust van Noord-Holland en op een heldere dag kun je zelfs Schiphol zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen!’ Voor meer
informatie en toegangskaarten ga naar heppieview.nl.

Mini-seminar op grote hoogte

Speciaal voor ondernemers uit de regio organiseert Alticom Datacenters tevens de Heppie Few, een mini-seminar op grote hoogte. De Heppie Few half april plaats en heeft als thema ‘duurzaam en veilig outsourcen binnen de regio’. Onder het genot van een heerlijk ontbijtje vertellen diverse sprekers over bedrijfscontinuïteit en de kansen en bedreigingen van duurzame ICT. Meldt u nu vast aan.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl