Unieke openstelling mediatoren Hilversum tijdens open studio-dagen

Alticom stelt op 6 en 7 september 2014 tijdens de open studio-dagen haar mediatoren in Hilversum open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie organiseert zij de Heppie View Tour. Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het fenomenale uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de torens niet toegankelijk voor publiek. In de loop van dit jaar zullen nog twee andere torens hun deuren openstellen. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn verkrijgbaar via heppieview.nl.

De Heppie View Tour is in 2013 van start gegaan. Tijdens de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad, Roermond, Haarlem, Markelo en IJsselstein zijn in totaal zo’n 7000 bezoekers geweest. Een greep uit de onverdeeld enthousiaste reacties van bezoekers: ʻAl 30 jaar kijken we uit op de toren, maar nooit eerder konden we erop!’ ‘Het is nog gemakkelijker bij de burgemeester op de koffie te gaan dan hier binnen te komen, mijn dag kan niet meer stuk!’ ‘Een wens is in vervulling gegaan, wat een uniek uitzicht op onze prachtige stad en de omgeving!ʼ

Ook Heppie-ambassadeur Natasja Froger bracht een bezoek aan een van de torens ‘Wat een geweldig initiatief. Samen met mijn man René hoop ik dat er ontzettend veel mensen de torens van Alticom komen bezoeken tijdens de Heppie View Tour!’

Heppie maakt kinderen blij

En dat is nodig, want ook in Nederland is er een groeiende groep kwetsbare kinderen voor wie het om allerlei redenen niet meezit. Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen.

Heppie View

‘Een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen’ aldus Leonie Williams, woordvoerder Alticom. ‘Onze torens worden gebruikt voor onder andere datacenterdiensten en zijn dus normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag eenmalig open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Hilversum een geweldig uitzicht op het mediapark en de natuurgebieden van de Gooi en Vechtstreek. En bij helder weer is ook de Utrechtse Domtoren en de Amsterdamse Arena te zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen, wellicht in combinatie met een bezoek aan de open studio-dagen!’ Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar heppieview.nl.

Mini-seminar op grote hoogte

Speciaal voor ondernemers uit de regio organiseert Alticom Datacenters tevens de Heppie Few, een mini-seminar op grote hoogte. De Heppie Few vindt later dit jaar plaats en heeft als thema ‘duurzaam en veilig outsourcen binnen de regio’. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen diverse sprekers over bedrijfscontinuïteit en de kansen en bedreigingen van duurzame ICT. Meld u hier aan.

Open studio-dagen

De Heppie View in Hilversum vindt plaats tijdens de Open studio-dagen in Hilversum. Daarbij is het mogelijk om binnen te kijken in de wereld van glitter en glamour in ‘Hillywood’. Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan dit hele weekend wagenwijd open.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl