Unieke openstelling mediatoren Markelo

Op 10 en 11 mei 2014 stellen wij de mediatoren in Markelo open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie oganiseren we de Heppie View Tour. Voor 10 euro per persoon kunnen bezoekers genieten van het fenomenale uitzicht over Markelo.

Een unieke kans, want normaal gesproken zijn onze torens niet toegankelijk voor het grote publiek. In de loop van dit jaar zullen nog eens vier torens hun deuren openstellen. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn verkrijgbaar via heppieview.nl.

Enthousiaste reacties

De Heppie View Tour is in 2013 van start gegaan. Tijdens de openstellingen in Hoogersmilde, Lelystad, Roermond en Haarlem zijn in totaal bijna 4.000 bezoekers geweest. Een greep uit de onverdeeld enthousiaste reacties van bezoekers: ʻAl 30 jaar kijken we uit op de toren, maar nooit eerder konden we erop!’ ‘Het is nog gemakkelijker bij de burgemeester op de koffie te gaan dan hier binnen te komen, mijn dag kan niet meer stuk!’ ‘Een wens is in vervulling gegaan, wat een uniek uitzicht op onze prachtige stad!ʼ

Ook Heppie-ambassadeur Natasja Froger bracht een bezoek aan een van de torens ‘Wat een geweldig initiatief. Samen met mijn man René hoop ik dat er ontzettend veel mensen de torens van Alticom komen bezoeken tijdens de Heppie View Tour!’

Heppie maakt kinderen blij

Nederland kent een groeiende groep kwetsbare kinderen voor wie het om allerlei redenen niet meezit. Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen.

Heppie View Tour

Een prachtig en belangrijk doel, waar we als Alticom graag onze medewerking aan verlenen. Onze torens zijn normaal gesproken alleen toegankelijk voor onze klanten. Voor Heppie stellen we ze graag eenmalig open voor publiek. Het uitzicht vanaf de mediatorens is spectaculair en zeker de moeite waard. Zo heb je vanaf onze toren in Markelo een geweldig uitzicht op de Sallandse heuvelrug en kun je Deventer, Zutphen, Almelo én Enschede prachtig zien! Genoeg reden dus om zelf een kijkje te komen nemen! Voor meer informatie en toegangskaarten ga naar heppieview.nl.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl