Voorstelrondje: 4 nieuwe medewerkers

Tien jaar geleden mochten er dan 6 mensen werken bij Alticom, inmiddels zijn dat er 19. De afgelopen maanden kwamen er 4 nieuwe gezichten bij. Airi Roelofsen, Maarten Kippers, Peter Klein en Peter Oude Nijeweme stellen zich voor. Over een visje eten op de markt, het belang van goede vragen stellen en knutselen aan een Ducati.

Airi Roelofsen – Diploma als juf

Met een diploma op zak als juf en ervaring bij een grote (school)boekenhandel, kwam Airi Roelofsen bij Alticom terecht. Hoe dan? Via een uitzendbureau. Binnen 2 dagen. Inmiddels is Airi al goed ingeburgerd en heeft ze veel mediatorens van binnen mogen bekijken. Adembenemend, vindt ze. Neem je contact op met Alticom, dan kun je bijna niet om Airi heen. Zij is Assistent Coördinator Operations. Simpel gezegd – maar zo simpel is het niet, hier moet je voor gemaakt zijn – beantwoordt ze mails, neemt ze de telefoon op, regelt ze een deel van de financiën en doet ze administratie. ‘Lekker afwisselend’. Lijntjes komen bij haar binnen en gaan vaak via haar weer naar buiten.

Maarten Kippers – Gezelligheidsdier pur sang

In december 2016 schudde hij de hand van de directeur en sindsdien is het dikke mik tussen Maarten en het bedrijf. Maarten Kippers houdt van de persoonlijke aanpak van Alticom en de uitdaging om potentiële klanten te voorzien van de juiste oplossing. Doordeweeks reist hij door het hele land om potentiële klanten te ontmoeten en bij te praten met bestaande klanten. Hij doet niets liever, hoor. Maarten Kippers heeft graag mensen om zich heen. Voor een Salesmanager is dat een gouden eigenschap. Hij geeft ook presentaties in de torens. Zijn favoriet is IJsselstein. ‘De allerhoogste’. Ook in het weekend, wanneer anderen misschien aan rust toe zijn, houdt hij van zoete inval. Koffie hier, borreltje daar. Alleen de zaterdagochtend is heilig; dan gaat hij met zijn vrouw en dochtertje naar de markt om een visje te eten.

Peter Klein – Goede vragen stellen

Samenwerken is één van de kernwaarden van Alticom. Peter Klein zou zo het boegbeeld kunnen zijn. Met zijn functie als Manager Operations, stuurt hij een team aan dat de kwaliteit en continuïteit op de 24 locaties waarborgt. Wil dat gestroomlijnd gaan, dan moet je communiceren. Want, zegt Peter, ik wil het zo doen dat het juiste aan klanten wordt geleverd en daardoor het effect kunnen merken. Het is daarbij belangrijk om goede vragen te stellen. Het aangeven als je iets niet weet of begrijpt en elkaar op de hoogte houden van bezigheden en ontwikkelingen. Dat geldt zowel voor het team waar Peter manager van is, als het volledige bedrijf en de mensen die in de praktijk werken. Want, uiteindelijk moet er, voor de klanten, overheid en kwaliteitswaarborging, een vertaalslag gemaakt worden vanuit de praktijk naar gegevens en van gegevens weer terug naar het verbeteren van de praktijk. Het is een cliché maar: ‘samen kom je verder’.

Peter Oude Nijeweme – techniek zit in zijn bloed

Als site inspector ziet Peter Oude Nijeweme vijf dagen per week toe op de veiligheid en continuïteit in de torens. Door klantenbegeleiding, periodieke controles, uitbreidingen en aanpassingen in de torens. Hij is dan ook in alle torens geweest. De mooiste? Toch wel die in Rotterdam, die heeft het hoogste bordes (150 meter). Met techniek in de weer zijn, zit in zijn bloed. Thuis prutst hij graag aan de fietsen van het gezin of de crossmotor van zijn oudste zoon. Een circuitmotor of oldtimer kriebelt ook. Die eerste had hij, een Ducati. ‘Een technisch hoogstandje’. Zijn handen gebruiken, daar is hij niet vies van. Het allerbelangrijkste in zijn werk vindt hij het waarborgen van de veiligheid voor gebruikers en de omgeving en het waarborgen van de continuïteit. Het samenvoegen van veiligheid en techniek, “dat vind ik mooi”.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl