Welkom op Infosecurity!

Beste relatie,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de beurs Infosecurity, die op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Infosecurity is dé vakbeurs over IT-Security, Datamanagement en Cloud Computing. Thema’s die perfect aansluiten op onze dienstverlening.

Tijdens de beurs vertellen we u graag meer hierover. Waarom onze datacenters perfect geschikt zijn om je data GDPR-proof op te slaan bijvoorbeeld. En niet alleen secure, maar ook klimaatveranderingsbestendig, want onze duurzame datacenters bevinden zich hoog en droog in de 24 mediatorens in Nederland. Deze geografische spreiding zorgt er trouwens voor dat er altijd wel een datacenter bij u in de buurt is! Met private of hybride cloudmogelijkheden en uitgebreide connectivity.

Kortom, genoeg stof om over te praten! En natuurlijk praten we u ook graag bij over de nieuwe mogelijkheden die we kunnen bieden nu we onderdeel zijn van Cellnex Telecom.

U vindt ons op de stand van distributeur Arrow in hal 1, stand E044/E045.

Een gratis toegangskaart kunt u hier aanvragen.

Tot ziens op de beurs!

Met vriendelijke groet,

 

 

 

 

Het team van Alticom, onderdeel van Cellnex Telecom

PS: ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wil je toch meer weten, neem dan gerust contact met ons op via 088 205 4400.

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl