Welkom op onze nieuwe website

Alticom.nl is volledig vernieuwd. De website is gebruiksvriendelijker geworden en biedt meer mogelijkheden om onze relaties beter van dienst te zijn. Ook het nieuwe corporate statement ‘Smartsave uw data’ is hiermee volledig geïntegreerd in onze communicatie-uitingen.

Met deze nieuwe site willen we onafhankelijke content bieden over waar Alticom voor staat. Naast dat we goed vindbaar willen zijn voor bestaande en potentiële relaties, willen we hen ook waardevolle en relevante informatie uit de branche bieden in verschillende vormen.

‘Slim handelen’ zit bij Alticom in het DNA. Onze specialisten werken met slimme technieken, op locaties die slim zijn ingericht voor managers die smart denken. We doen er alles aan om uw data slim en veilig op te slaan; wij ‘smartsaven’ uw data. Vandaar ons nieuwe corporate statement Smartsave uw data.

Onderstaande video is één van de nieuwe communicatie-uitingen van Alticom.

//youtu.be/sw1o5NtvJ5Q

We hebben onze uiterste best gedaan om de site zo zorgvuldig en volledig mogelijk in te richten. Mocht u nog onvolkomenheden tegenkomen, dan horen we dat graag. Mail naar: leonie.williams@alticom.nl

Reageren?

*

Wilt u de allerlaatste Alticom-updates ontvangen?

Over Alticom

Zoekt u een datacenter in de buurt? Alticom biedt u een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Wij bieden datacenter diensten aan in 24 hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Daarom: Smartsave uw data met de datacenters van Alticom.

Alticom B.V.

Branderweg 7 8042 PD Zwolle
T: 088 205 4400 info@alticom.nl